Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Οι σέξι ηρωίδες κόμικ που θα θέλαμε να είναι αληθινές

9:13 π.μ.

Το ποια ηρωίδα φαντάζεσαι, όταν μεγαλώνεις, ότι θα ήθελες να σου χτυπήσει την πόρτα, είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Αυτή είναι μια αγαπησιάρικη λίστα με τις πιο σέξι ‘χάρτινες’ ηρωίδες. Είναι δεδομένο, όπως τα λέει και ο ανάδρομος Μέρφι, ότι αυτή που σου αρέσει, δεν θα βρίσκεται εντός. Επισήμανε το ‘έγκλημα’. Και θα το διορθώσουμε.
Όλα ξεκίνησαν με μια Αμαζόνα (για αυτό και είναι εκτός αρίθμησης)
Εν αρχή δημιουργήθηκε η ξερακιανή Olive Oil, το 1919, κοπιαρισμένη μάλιστα από μια γεροντοκόρη ιδιοκτήτρια πολυκαταστήματος. Και η συνέχεια γράφτηκε εξίσου ‘γλυκά’ με την Betty Boo (1930) και την Λόις Λέιν (1938). Αλλά το 1941 άλλαξαν όλα.  Η πριγκηπέσα των Αμαζόνων, Wonder Woman, προσγειώθηκε μπροστά στον αμφιβληστροειδή μας. Και από τότε μέχρι σήμερα το Χόλιγουντ πασχίζει να την μεταφέρει αξιοπρεπώς στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.



Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: H Κατερίνα Στικούδη. Σκέψου το για μισό λεπτό. Δεν σου μοιάζει άκρως λογικό;
13. H μοιραία Γαλάτισσα
Οι περιπέτειες του Αστερίξ ποτέ πια δεν ήταν το ίδιο αθώες, μετά την εμφάνιση της Φραμπαλά, της γυναίκας στην οποία κανείς (Γαλάτης, Ρωμαίος, Γότθος, Βησιγότθος) δεν αρνείται τίποτα.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Δούκισσα Νομικού. Γιατί και των δυο η ομορφιά είναι αψεγάδιαστη.
12. Η Σούπερ Χαράδρα
Η Power Girl, πρωτεξαδέλφη του Superman που βρέθηκε –όταν ο πλανήτης της καταστράφηκε- στην ρέπλικα Γη Earth 2, διαθέτει το μεγαλύτερο στήθος από κάθε άλλη Αμερικανίδα ηρωίδα. Ο λόγος; Ο σχεδιαστής ήταν σίγουρος ότι οι εκδότες δεν προσέχουν οτιδήποτε κάνει, οπότε κάθε τεύχος το έκανε όλο και μεγαλύτερο. Οχτώ τεύχη μετά, τον πρόσεξαν επιτέλους. Αλλά το στήθος δεν μίκρυνε ποτέ.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Pamela Anderson στα ντουζένια της. Τελεία και –εμφατική-παύλα.
11. H ευαίσθητη στρίπερ
Η Nancy Callahan είναι η σέξι στρίπερ από το Sin City του Frank Miller, την οποία στην ομώνυμη κινηματογραφική μεταφορά υποδύεται η Jessica Alba. Θύμα απαγωγής στα 11 της, εξελίσσεται σε μια μοιραία –αλλά καλόψυχη-γυναίκα.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Όλγα Φαρμάκη, ο πιο διαμάντι  χαρακτήρας στην επικράτεια.
10. Η Γκοθού από τα 60ς
Η σέξι Vampirella πρωτοεμφανίστηκε στην ζωή μας το 1969. Και από τότε δεν λέει να ‘πεθάνει’. Δικαιωματικά μπαίνει στην λίστα, γιατί μετά ποιος ακούει τους (λίγους αλλά φανατικούς) φαν του ΄χάρτινου’ τρόμου.

Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Rose McGowan. Λόγω προϋπηρεσίας δίπλα στον Marilyn Manson. Αυτό αρκεί.
9. H γυμνή ντετέκτιβ
Πως μπορείς να μην εκτιμάς μια σουπερ-ηρωίδα που πρέπει κυριολεκτικά να βγει από τα ρούχα της για να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της, όπως η –σκληροτράχηλη ντετέκτιβ του NYPD- Sara Pezzini. Οι φίλοι την αποκαλούν απλά Witchblade.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Jessica Biel. Γιατί διαθέτει ένα κορμί φτιαγμένο για ηρωισμούς.
8. Πράσινο δηλητήριο
Η ορκισμένη πράσινη αντίπαλος του Batman, Poison Ivy (aν θυμάσαι την έπαιξε στα 90ς η Uma Therman) μπορεί να σε σκοτώσει με ένα άγγιγμα και να ελέγξει τι σκέφτεσαι. Επίσης είναι θανατηφόρα σέξι. Κάτι λογικό, καθώς ο δημιουργός της την εμπνεύστηκε από την Betty Page.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: H Christina Hendricks από το Mad Men. Και όχι απλά και μόνο επειδή είναι επίσης κοκκινομάλλα.
7. Υποβρύχια καψούρα
Η Aspen Matthews, πρωταγωνίστρια του κόμικ Fathom, είναι ένα μυστηριώδης υβρίδιο ανθρώπου και μιας παράξενης υποβρύχιας ράτσας. Και τι έγινε που η παραπάνω πρόταση δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι θα την υποδυθεί η Megan Fox στην ταινία.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Το εντελώς αυτονόητο, δηλαδή η Megan Fox. Η’ η Kim Kardashian. Γιατί το σημαντικό εδώ είναι πως δείχνει με μαγιό και πόση ώρα κρατάει την ανάσα της.
6.Πάρε μας το κεφάλι
Η Red Sonja ξεπήδησε μέσα από το βίαιο σύμπαν του Κόναν του Βάρβαρου για να μετατραπεί στην αγαπημένη μας ‘κατακτήτρια’. Με την εξαίρεση της κινηματογραφικής της μεταφοράς, εκεί όπου η Bridgitte Nielsen ξεδίπλωσε στο έπακρο το υποκριτικό της ταλέντο.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Είμαι μεταξύ της Amber Heard (που ακούγεται έντονα για το remake) και της Σίσσυς Χρηστίδου. Μήπως χρειάζομαι γιατρό ή απλά βλέπω πολύ μπροστά;
5. Η σέξι εκδοχή του καθηγητή Xavier
Η Emma Frost διαβάζει μυαλά (και θέλει το κακό των Χ-Men). Αλλά δεν χρειάζεται να είσαι μεταλλαγμένος για να καταλάβεις τι σκέφτονται οι άντρες όταν την βλέπουν να φοράει τα συγκεκριμένα outfits.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Αυτή ακριβώς που ήταν και στο τελευταίο, πίσω στα 60s, Χ-Men. Δηλαδή η January Jones. Αξεπέραστο casting.
4. Οι γυναίκες του Milo Manara
O Πάππας των ερωτικών κόμικ δεν μας χάρισε μια ηρωίδα, αλλά δεκάδες. Και θα ήταν πολύ άδικο να ‘αποστάξουμε’ τους τόμους ερωτισμού που κρύβει κάθε καρέ του, αναφέροντας μονάχα μια. Αν και η πρωταγωνίστρια του Il Gioco, αυτή που πατούσες το κουμπί και ερχόταν σε οργασμό, δεν ξεπερνιέται εύκολα.

Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Scarlett Johansson. Γιατί ποιος δεν θα ήθελε να κρατάει στο χέρι το κουμπί της.
3. Μας είχε από το πρώτο 'μιάου'
Ήταν στην ζωή του Batman (ως η cat burglar Selina Kyle) ήδη από το πρώτο τεύχος, το 1940. Και από τότε ποτέ δεν απομακρύνθηκαν πολύ ο ένας από τον άλλο. Απόδειξη της διαχρονικής δημοτικότητας της Catwoman είναι  ότι η Ann Hathaway, που την υποδύεται στο επερχόμενο The Dark Knight Rises, είναι τρίτη στην σειρά (μετά τις Michelle Pfeiffer και Halle Berry).
 
Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Olivia Wilde. Και μόνο από το βλέμμα καταλαβαίνεις πως κουβαλάει γερό ποσοστό από αιλουροειδές στο DNA της.
2. Η χαρά του σεξιστή
Η Druuna του Paolo Serpieri είναι μια άκρως ερωτική γυναίκα, που παλεύει να σώσει τον αγαπημένο της σε ένα εφιαλτικό κόσμο μεταλλαγμένων όντων, που το μόνο που θέλουν είναι να την ‘παραβιάσουν’. Και τα καταφέρνουν, με ή παρά την θέληση της. Κάτι που δεν το λες και πολύ politically correct.  Ας πούμε απλά πως η Druuna είναι ο ορισμός της υποταγμένης γυναίκας. Και αυτό, στο χαρτί, έχει την γοητεία του.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Η Sofia Vergara με την οποία, σύμφωνα με πολλούς, μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές.
1.Τα βλέπω όλα μπλε
Το κορίτσι κυκλοφορεί γυμνό και μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιαδήποτε γυναίκα. Συμπεριλαμβανομένου και όλων των παραπάνω στην λίστα. Επίσης είναι αμετανόητη εγκληματίας που λατρεύει να κάνει 'κακές' παρέες. Με άλλα λόγια η Mystique είναι η τέλεια γυναίκα.

  Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να είναι: Τόσο η Rebecca Romijn Stamos, όσο και η Jennifer Lawrence, οι οποίες την έχουν ήδη υποδυθεί. Αν και πολύ θα ήθελα να δω μια φρέσκια ‘ερμηνεία’ από κάποια όπως η Rosie Huntigton Whiteley.

Σημείωση: Πολύ θα ήθελα να συμπεριλάβω στην λίστα την Cheetara των Thundercats, την Aeon Flux, την Jessica Rabbit  ή την Lara Croft. Αλλά όλες αυτές ξεκίνησαν από διαφορετικό μέσο, ακόμη και αν στην πορεία κατέληξαν στο χαρτί.

 http://www.oneman.gr

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top